muziekschool roermond

 

 

Lege cel

Lees ons Gastenboek!
Teken ons Gastenboek!

Overzichtstabel lesgeld.
 

De lessen op de Muziekschool Roermond worden gegeven dagelijks van maandag tot en met zaterdag m.u.v. de schoolvakanties. (voor schoolvakanties kijk op de leerlingenpagina) De lestijd wordt in overleg vastgesteld en kan vallen tussen 14.00 en 22.00 uur. Op zaterdag beginnen we al om 8.30 uur.

Voor cursisten die bij aanvang van enige lesperiode 21 jaar of ouder zijn wordt de cursusprijs verhoogd met 21% BTW.

Soort cursus

Groepsles

Individueelles

Piano, Keyboard en Orgel

€ 13,50 per les **

€ 17,50 per 30 min.

Gitaar

€ 13,50 per les **

€ 17,50 per 30 min.

Zang-Drums-Basgitaar

Geen groepsles

€ 17,50 per 30 min.

 

** De lengte van de les is afhankelijk van de groepsgrootte en wordt berekend op 15 minuten per leerling. Een groepje van 2 leerlingen heeft dus 30 minuten les, 3 leerlingen hebben 45 minuten les enz.

Heeft u nog vragen over onze lessen? Vul dan het reactieformulier in. Wilt u zich opgeven voor een gratis en vrijblijvende proefles, vul dan het inschrijfformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Plezier vanaf het begin. Bij de Muziekschool Roermond staat plezier vanaf het begin voorop. Wie denkt dat muziek maken alleen iets is voor kinderen, kan zich op de Muziekschool overtuigen dat het tegendeel waar is.

 

 

 

 

 

Groepsonderwijs.
Er is bij ons de mogelijkheid om in kleine groepjes les te volgen. Bijv familie leden , vrienden of kennissen die samen in één les willen deelnemen.

Musiceren maakt jong!